Scootersrijders in Amstelveen die er een bende van maken worden aangepakt. De VVD is blij met de beslissing van B&W. De afgelopen jaren hebben VVD fractievoorzitter Hans Bulsing en ik verschillende malen vragen gesteld over de overlast met scooters.Vanuit het stadshart, Middenhoven, Westwijk en andere plekken krijgen we veel klachten over het gedrag van sommige scooterrijders.

Sinds 2003 is het aantal aangiften van overlast meer dan verdubbeld, van 652 naar 1555. Ook voor jongeren uit anders steden wordt het zo duidelijk dat je er in Amstelveen niet ongestraft een puinhoop van kan maken.FullSizeRender (1)

FullSizeRender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.