2014-herbert raat-brentano2Zaterdagochtend ben ik op de koffie geweest bij Mevrouw Van Houten in Amstelveen ter ere van haar verjaardag. Niet zo maar een verjaardag; 100 jaar is ze geworden!
2010-mevrouw van houten herbert raatEen prachtig leven heeft ze achter de rug vertelde ze. In Nederlands-Indie heeft ze ruim 50 jaar gewoond en de laatste 15 jaar op een prachtige plek in Amstelveen-Noord. Naar een bejaardenhuis wil ze niet, en met de hulp van haar buurvrouw en een vriendin hoeft dat ook niet. Mevrouw Van Houten voelt zich helemaal geen 100 jaar zei haar vriendin toen ze me uitliet bij de deur en dat is maar goed ook.
Zie ook: De Weekkrant Amstelveen;

UPDATE 23-11-2013: Woensdag mocht ik weer bij mevrouw Van Houten op visite omdat ze 103 is geworden. Ze woont nog zelfstandig en doet iedere week boodschappen met de BoodschappenPlusBus, binnenkort ga ik een keer met haar mee. 2013-mevrouw van houten herbert raat Amstelveens nieuwsblad

2013-103 jaar mevrouw van Houten herbert raat

FullSizeRender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s