2013-sinterklaas-zwpieten-herbert raat

De Sint en zwarte pieten zijn weer in Amstelveen. Zaterdag was het tijdens de intocht groot feest op veel plekken in de stad, zoals het Oude Dorp en het Stadshart. Omdat onze burgemeester Jan van Zanen in Japan is mocht ik Sinterlaas voor de tweede keer welkom heten. Uiteraard is het een grote eer, maar vooral ontzettend leuk.2013-sinterklaas-praat herbert raatDe intocht wordt geregeld door het Sinterklaas Comité. Het bestuur dat bestaat uit Cees van der Horst, Harry Tros en Leo van Houte, begint al maanden van te voren met de voorbereidingen. Samen met heel veel vrijwilligers en de Hofleveranciers zorgen zij elk jaar weer voor een fantastisch Sinterklaasfeest.

Het Comité heeft gekozen voor een ‘traditioneel’ Sinterklaasfeest met zwarte pieten en veel gezelligheid. Terecht ook, want de hele discussie die in de media aan de gang is speelt in Amstelveen bijna niet. In de de reportage van AmstelveenWeb  is te zien dat iedereen het weer ontzettend naar zijn zin heeft gehad.

Update: Ook in 2015 mocht ik Sint ontvangen. Complimenten voor het comité en alle vrijwilligers.IMG_4076

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s