2014-herbert raat james en bibi (799x800)Nog één week naar de verkiezingen. Het Amstelveens Nieuwsblad vroeg elke lijsttrekker naar de favoriete plek. Voor mij is dat het Amsterdamse Bos, de achtertuin van Amstelveen.

Drie jaar geleden rookte ik nog iedere dag. Gelukkig heeft deze verslaving plaats gemaakt voor een uur wandelen met de honden in het bos. Een prachtige en fijne plek om even te ontsnappen aan alle hectiek van de politiek en campagne.

Ministers te gast
Zo hadden we dit weekend onze ministers van defensie Jeanine Hennis-Plasschaert en van veiligheid en justitie, Ivo Opstelten te gast in Amstelveen. Zie AmstelveenWeb.com voor een verslag en AmstelveenDichtbij voor 10 vragen aan….Herbert Raat.

Zie hieronder een opname, foto’s en artikelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.