Vandaag staat er onder de kop ‘Het Amstelveengevoel versterken‘, een interview met mij in het Amstelveens Nieuwsblad. In het gesprek ga ik in op onze ambities voor onze gemeente. Het interview is onderdeel van een reeks, alle lijsttrekkers zijn de afgelopen weken aan het woord geweest. De journalist is René de Leeuw.

Inmiddels is de campagne voor de verkiezingen in volle gang. Start was het lijsttrekkersdebat van de Ondernemers Vereniging 20 februari in de bibliotheek. Belangrijk onderwerp: de discussie tussen de VVD en de SP of Syriërs wel of niet snel aan het werk moeten.

Ondernemers
Gelukkig waren de ondernemers duidelijk in hun oordeel en werd de VVD de nummer één van de avond. Tot 21 maart gaan we met het VVD-team nog hard aan de slag. Hieronder het interview met onze ideeën voor Amstelveen, andere artikelen en foto’s. Zie hier onze verkiezingsposter en lees hier ons verkiezingsprogramma.

Zie hieronder het interview en artikelen over de campagne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.