Volgende week ga ik samen met Martijn Lustenhouwer, collega van het CDA, op bezoek bij de directeur van de welzijnsinstelling Cardanus. Wij maken ons zorgen of de beschikbare middelen voor het welzijn wel goed terecht komen.

Een paar weken geleden hebben we hierover al vragen gesteld aan het college van B&W. We hopen dat we de aankomende jaren de vele miljoenen die we uittrekken voor het jeugdbeleid ook daar terecht komen waar we het willen; bij de jeugd! Teveel jongeren in Amstelveen hangen rond op de straten i.p.v. dat ze gebruik maken van de voorzieningen. Waar ligt dat aan? Dat wordt het belangrijkste onderwerp voor het gesprek.FullSizeRender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.