2010-VVD Amstelveen in Westwijk: Tim Lechner, Herbert Raat, Marius Rietdijk, Kees Noomen en Victor Frequin

Amstelveense jongeren, verpleegsters en politieagenten blijven de aankomende jaren op de wachtlijst staan voor een woning als de PvdA de verkiezingen wint. In plaats van alles op alles te zetten om te zorgen voor doorstroming op de woningmarkt wil de PvdA sociale woningen blijven bouwen.

Dit lost niets op. Duizenden sociale woningen die we nu al hebben, worden bewoond door mensen met een (te) hoog inkomen. Veel beter is het om woningen te bouwen voor de middenklasse zodat mensen verder kunnen. De vrijgekomen sociale woningen moeten we reserveren voor onze jongeren, ouderen, verpleegsters, politieagenten en anderen die daar recht op hebben.

Daarbij komt ook nog dat veel sociale woningen die per jaar vrij komen naar de regio gaan. Amstelveners hebben het nakijken. Als de PvdA zich met de VVD hard gaat maken in de regio om meer woningen te reserveren voor onze Amstelveners dan gaat er echt wat veranderen.

Wij zijn als VVD voor sociale woningen voor mensen die anders geen huis kunnen krijgen. Maar sociale woningbouw is geen doel op zich zoals bij de PvdA.

Overigens is het bouwen van meer woningen voor de middenklasse niet alleen goed om de doorstroming om gang te brengen. Elke sociale woning kost onze duizenden euro’s aan grondopbrengsten. Geld dat we hard nodig hebben om onze scholen op te knappen. Op 3 maart kunnen de Amstelveners kiezen voor echte verandering en echt sociaal beleid, de VVD.

2009-26-8 Lijsttrekker voor de VVD-Amstelveens Nieuwsblad en Weekblad (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.