2010-herbert raat hans bulsing tim lechner jongeren waardhuizen Amstelveen“Wie gooide net die sneeuwbal”, vroeg VVD-collega Hans Bulsing aan vier jonge jongens voor de snackbar in Waardhuizen. Iets eerder had hij een sneeuwbal voorbij zien komen en de jongens ‘onopvallend’ de andere kant zien opkijken.

Na een kopje koffie in de snackbar wilden en ik net weer op pad om onze folders te bezorgen toen de vier nieuwsgierige jongens polshoogte kwamen nemen. “Ik niet meneer” kwam uit drie monden, de vierde keek schuldbewust.

Om andere politieke partijen te verzekeren van een veilige doortocht in Waardhuizen vroeg ik of ze wat wilden bijverdienen. “Graag meneer”, was het antwoord. Vervolgens gingen ze met een pak folders van de VVD en een paar euro’s rijker enthousiast op weg naar de eerste brievenbus.

Dus mochten we in Waardhuizen bovengemiddeld veel stemmen binnen halen op 3 maart tijdens de gemeenteraadsverkiezingen dan is dat dankzij onze sneeuwbalgooiers.

Een reactie op “Jongeren Waardhuizen aan de slag voor VVD

 1. Een sneu ventje ben je.
  “De vierde keek schuldbewust”
  Je praat erover alsof het een misdaad is om een sneeuwballetje te gooien? Lachen ook dat je 2 foto’s bijvoegt waarop geen sneeuw vlokje te zien is…
  Zielig dat je een paar kleine niet wetende knaapjes aan het ‘werk’ zet om campagne te voeren. En over een paar jaartjes worden ze ook volledig zwart gemaakt door je op RTV N-H?
  Mag ik je er trouwens op attenderen dat het strafbaar is deze jongeren (kinderen) aan het werk te zetten onder vergoeding.
  Bovendien verwacht ik eigenlijk dat je jezelf even meld op het Politie bureau in verband met de sigaretten peuk die je zomaar deponeerde op het trottoir voor de downtown. Hier staat een boete op van 90 euro…. En jij maar met je hardere aanpak. Hypocrisie is hierbij dan ook het juiste woord.
  En dat er vervolgens een jongen tegen je staat te schreeuwen bij de voordeur van de Downtown. Is dan ook het resultaat van je zogenoemde hardere aanpak. Dit heeft tot nu toe een erg averechts effect gehad. En het was dan ook volkomen terecht dat je even goed op je vingers bent getikt door iemand uit de ‘doelgroep’. Ik hoop dat je er wat van geleerd heb.
  groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.