2010-herbert raat - Hans van der liet
2010-herbert raat – Hans van der liet

Toen oud CDA-voorzitter Hans van der Liet donderdagavond op zijn vakantieadres aankwam in het Zwitserse Brig werd hij hartelijk onthaald door VVD-wethouder Herbert Raat (zie foto). De familie Raat geniet momenteel namelijk ook van een vakantie in het Zwitserse kanton Wallis.

De ontmoeting was niet toevallig maar kreeg wel een wrange bijsmaak. De oud CDA-voorzitter was kort te voren namelijk nog met de schrik vrijgekomen toen hij op de snelweg in Duitsland in een auto-ongeluk terechtkwam. Gelukkig beperkten de gevolgen zich tot blikschade.

2008-Zakyntos-Herbert Raat en Martijn LustenhouwerVorig jaar kwam Herbert Raat op vakantie ook al een lokaal CDA-politicus tegen. Toen was het ex-CDA raadslid Martijn Lustenhouwer en zijn gezin die in hetzelfde hotel in Griekenland verbleven (zie foto onder).

Herbert Raat en Hans van der Liet spraken onder het genot van een Zwitsers kaasplankje over het auto-ongeluk, de lokale politiek en de ambitie van Hans van der liet om toe te treden tot het landelijke CDA-bestuur.

Bron: VVD Amstelveen/Amstelveens Nieuwsblad;FullSizeRender (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.