2012-opstapje herbert raat eindfeest_Amstelveen_2012
2012-opstapje herbert raat eindfeest_Amstelveen_2012

Woensdag mocht ik ruim 20 kinderen hun diploma overhandigen voor Opstap, Opstapje en VVE Thuis. Dit zijn stimuleringsprogramma’s voor de ontwikkeling van het jonge kind. Na het officiële gedeelte volgde een buffet met door de moeders en vaders zelfgemaakte en meegebrachte hapjes.

Een prachtige middag. De drijvende kracht is Emmy Verweij van Cardanus. Samen met haar mensen doet zij zeer goed werk voor kinderen en ouders die een beetje hulp gebruiken kunnen omdat ze vaak uit een ander land komen.

Opstap, Opstapje en VVE Thuis (stimuleringsprogramma’s voor de ontwikkeling van het jonge kind) zijn onderdeel van Cardanus Taal & Opvoedingsondersteuning. Dit zijn projecten waar ouders leren wat zij kunnen doen om de ontwikkeling van hun kind te stimuleren. Zo krijgen de kinderen meer kansen op school en dat verdienden ze ook. Volgend jaar hoop ik weer aanwezig te zijn bij de diplomauitreiking van de volgende lichting talentjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.