D66 Amstelveen: De knikkers of het spel?Ruim twee jaar mag ik nu wethouder zijn in Amstelveen. Langzamerhand ben ik gewend geraakt aan de mooie werkkamer, een secretaresse en voorlichter. Het grote gevaar voor iedere bestuurder is, dat je gaat denken, dat het allemaal vanzelfsprekend is. Of dat het normaal is dat veel mensen gaan knikken tijdens vergaderingen als je wat zegt.

Gelukkig heb ik nog genoeg kritische personen om me heen op het werk en thuis. Zo blijf je met beide benen op de grond staan. Mocht u deze mensen nou niet in uw omgeving hebben dan is één keer per week dit filmpje bekijken ook een adequaat middel tegen mogelijke zelfoverschatting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s