2013-foto lozing 1Vorig week kwam het bedrijf Port-o-Let in opspraak omdat zij de toiletten van het ‘Dekmantel’ festival geloosd hadden in het Amsterdamse Bos. Volgens het bedrijf lag de schuld bij het eenmansbedrijf die zij weer hadden ingehuurd. Nu blijkt dat Port-o-Let op 7 augustus illegaal geloosd heeft in het riool op de Noordpolderweg in Aalsmeer.

Een buurtbewoner heeft de foto gemaakt en een alerte ambtenaar heeft het bedrijf meteen aangesproken. Vandaag heb ik de gemeenteraad geïnformeerd over de situatie. Port-o-Let is ondanks hun hoogdravende praatjes over het milieu nog niet van ons af. De directeur zegt op de site van Port-o-Let dat: ‘zij voor de klant de complete sanitaire zorg uit handen nemen’. Dat kan niet betekenen dat Amstelveen en Aalsmeer hun bende mogen opruimen.

Zie ook: Metro; Het Parool; AmstelveenBlog;

FullSizeRender (1) FullSizeRender (2) FullSizeRender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.