2013-Peter Bot, Herbert Raat Sander Mager Dolf Veenboer

Vrijdag was weer de traditionele Chinese lunch voor Amstelveense 75-plussers. Burgemeester Jan van Zanen hield een prachtige speech.

Met name het overlijden van een van de initiatiefnemers van de lunch de heer Henri Fu Wen Lo kwam aan de orde.  Ook Hans de Bie sprak mooie woorden. 

De lunch was ook dit jaar weer fantastisch verzorgd door het Chinese restaurant New Peking City, catering- en partyservicebedrijf Kragtwijk, Treasure  Dim-Sum products en vrijwilligers. Oud-raadslid Michel Becker zorgde er als manager voor dat raadsleden, waaronder Linda Roos, Ben Jonker,  Tim Lechner, Sander Mager, Peter Bot, Dolf Veenboer en Bert de Pijper de bediening op een vlotte wijze ter hand namen.

We zijn het er allemaal over eens dat als zoveel partijen zich belangeloos in zetten voor oudere Amstelveners de gemeente het raadhuis ook de aankomende jaren ter beschikking moet blijven stellen. Zeker op vrijdagmiddag kan dat prima omdat er dan nog weinig ambtenaren zijn. Daarbij is ons raadhuis van en voor de Amstelveners.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.