De overlast door jongeren in de wijk Groenelaan is fors gedaald. In 2009 waren er 60 meldingen van overlast. Vorig jaar is dit afgenomen naar 38 en dit jaar hebben we tot augustus nog maar 15 meldingen.

Een mooi succes voor de politie en onze mensen van handhaving en het jongerenwerk. Het is niet alleen een succes op papier. Mooi om te zien in de reportage van RTV Amstelveen dat veel mensen het in de praktijk ook zo ervaren. Toch zullen we de vinger aan de pols moeten houden want het is niet vanzelfsprekend dat het goed gaat op straat.

Zie ook: AmstelveenBlog;

FullSizeRender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.