2014-college amstelveen herbert raat-maaike veeningen peter bot jeroen brandesVandaag presenteren we ons politiek akkoord v00r 2014-2018: Ruimte voor Amstelveen. Met D66, bbA en de PvdA hebben we het akkoord gesloten. Samen vertegenwoordigen we 24 van de 37 raadzetels. 

Met Maaike Veeningen (D66) en later ook met Peter Bot (bbA) en Jeroen Brandes (PvdA) ben ik meteen na de verkiezingen van 19 maart aan de slag gegaan om een nieuw college van B&W te formeren. Volgende week dinsdag wordt het akkoord besproken in de gemeenteraad.

Zie ook: AmstelveenDichtbij, AmstelveenBlog en AmstelveenWeb.

2014-14 april -AmstelveenDichtbij
2014-14 april -AmstelveenDichtbij; Nieuw College van B&W

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.