2014-wedderborgOpeens stonden er prachtige tulpen in een gemeentelijk plantsoentje op de hoek van de straten Westhoven en Wedderborg in Westwijk. Wie heeft dit geregeld vroegen we ons af? 

Buurman Vincent, een man met ‘groene vingers’ en een prachtige tuin bleek de ‘tuinman’ die het plantsoen opfleurde. Hij vertelde me dat hij graag een stukje grond wil kopen of beheren. Dat komt goed uit omdat we in ons politiek akkoord hebben afgesproken om initiatieven van inwoners ruimte te geven. Daar waar mogelijk kunnen inwoners een stukje gemeentegrond aankopen en betrekken bij hun tuin. Toen ik dit vertelde aan bbA-collega Peter Bot en verantwoordelijk voor groen was hij meteen enthousiast. Volgende week gaan we naar Vincent en bespreken we wat we kunnen doen voor hem, wordt vervolgd..

2014-peter bot wedderborgUPDATE 12 mei: Vrijdag was Peter Bot in onze straat om met bewoners over hun intiatieven te praten. Inmiddels loopt het storm op het Raadhuis met Amstelveners die vragen hebben over de mogelijkheden, leuk.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.