Update 17-6-2020 ook aandacht in het Amstelveens Nieuwsblad voor cultuur, zie onderaan de pagina
Deze maand staat onder de kop ‘Rondje Cultuur’ de kunst- en cultuursector centraal in het meinummer van het magazine AmstelveenZ. Voor Amstelveen is cultuur naast sport en onderwijs van groot belang voor ons voorzieningenniveau, voor de kwaliteit van leven. Zeker in de toekomst waarin we waarschijnlijk veel meer in de eigen omgeving zullen blijven.

Helpende hand
Als gemeente doen we er alles aan om inwoners, ondernemers en instellingen die in de knel komen vanwege de coronacrisis een helpende hand te bieden. Dit geldt natuurlijk ook voor de cultuursector. Deze weken ben ik veel op pad geweest om te kijken hoe het met hen gaat. U kunt een uitgebreid verslag online lezen (klik HIER) of zie hieronder foto’s, de internetversie van het magazine en andere artikelen.

Update 17-6-2020 ook in Amstelveens Nieuwsblad aandacht voor cultuur, zie hieronder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.