Vandaag staat er in de Telegraaf een interview met D66-collega Floor Gordon en mij over relatie tussen de Amstelveen, Amsterdam en de regio. De interviewer is journalist Mike Muller. Onze oproep naar de hoofdstad is; zet de regio niet economisch op slot.

Sociaal
Als je blijvend sociaal wilt zijn voor de mensen die dat nodig hebben, dan moet je het wel kunnen betalen. De keuzes van Amsterdam hebben impact op Amstelveen en de regio. Wat voor economie wil je zijn om oplopende kosten het hoofd te bieden en werkgelegenheid te behouden? Dat vraagt om herbezinning. Wij roepen op tot samenwerking, juist nú!

Zie hieronder het artikel, foto en tweets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.