Updates over de onderhandelingen, lees HIER, HIER, HIER en HIER
De VVD is en blijft de grootste partij. Dit was de uitkomst deze week van de gemeenteraadsverkiezingen. Dank Amstelveen voor het vertrouwen. We gaan nu weer aan de slag om een goed en stabiel college te vormen.

Opluchting
Dit waren spannende verkiezingen waar de uitkomst allerminst vaststond. Ook gaf het campagnevoeren met alle ellende in de Oekraïne een dubbel gevoel (lees HIER). Dat we niet meer zetels zouden winnen was vooraf wel duidelijk. Bovendien zaten collega partijen in een goede flow, zowel landelijk als lokaal. Felicitaties voor alle partijen die zetels gewonnen hebben. Voor mij was de opluchting woensdag groot dat we ondanks een verlies van zetels toch nog met ruim 20% van de stemmen en 8 zetels de grootste bleven.

Versplintering
Ook in Amstelveen zijn er meer partijen bij gekomen zoals in veel gemeenten in Nederland (lees HIER). Inmiddels zijn er 12 partijen in de gemeenteraad waarvan vier partijen met 1 zetel en drie met 2 zetels. Daar kun je alles van vinden, maar dit is de uitkomst van de verkiezingen. Ik ga mijn best doen om met alle partijen en raadsleden er weer wat moois van te maken voor Amstelveen. Ook de aankomende vier jaar ben ik voor u allen te bereiken via h.raat@amstelveen.nl

Voor de uitslag van de verkiezingen zie HIER. Voor artikelen, foto’s en items over de onderhandelingen zie hieronder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.