Deze week staat de sport centraal in Amstelveen. Wij zijn met drie andere gemeenten gastheer van de Landelijke Nationale Sportweek. Zaterdag opende onze burgemeester de week met een volleybalservice. Amstelveen is sportstad bij uitstek en het is geweldig om te zien wat we allemaal in huis hebben.

Op bezoek
Complimenten aan directeur Heleen van Ketwich Verschuur en haar mensen van het Sportbedrijf hoe ze het allemaal weer georganiseerd hebben. De aankomende maanden ga ik met het Sportbedrijf als kersverse wethouder sport op bezoek bij zoveel mogelijk clubs. Om zo te horen wat er speelt, wat gaat er goed en waar kunnen we zaken verbeteren.

Mailtje
Onlangs heb ik voetbalclub Martinus en schaatsclub A.S.V. de Poelster bezocht en vrijdag a.s. ga ik op bezoek bij AFC Nautilus, lees HIER. Mochten er zaken zijn die acuut spelen dan kunt u altijd een mailtje sturen naar: H.RAAT@AMSTELVEEN.NL

Voor recente interviews over de sport in onze gemeente, zie hieronder:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.