Update 18-10-2022: rondje langs de velden op bezoek bij Pinoké, lees HIER
Deze week staat de sport centraal in Amstelveen. Wij zijn met drie andere gemeenten gastheer van de Landelijke Nationale Sportweek. Zaterdag opende onze burgemeester de week met een volleybalservice. Amstelveen is sportstad bij uitstek en het is geweldig om te zien wat we allemaal in huis hebben.

Op bezoek
Complimenten aan directeur Heleen van Ketwich Verschuur en haar mensen van het Sportbedrijf hoe ze het allemaal weer georganiseerd hebben. De aankomende maanden ga ik met het Sportbedrijf als kersverse wethouder sport op bezoek bij zoveel mogelijk clubs. Om zo te horen wat er speelt, wat gaat er goed en waar kunnen we zaken verbeteren.

Rondje lang de velden
De aankomende tijd ga ik op bezoek bij onze sportclubs onder het motto ‘rondje langs de velden’. Zo zijn we onlangs bij voetbalclub Martinus en schaatsclub A.S.V. de Poelster op bezoek geweest en vrijdag a.s. ga ik op bezoek bij AFC Nautilus, lees HIER.

Mailtje
Mochten er zaken zijn die acuut spelen dan kunt u zo als altijd een mailtje sturen naar: H.RAAT@AMSTELVEEN.NL

Voor recente interviews over de sport in onze gemeente, zie hieronder:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.