Deze maand staat er een mooie reportage over onze handhavers van de Gemeente Amstelveen op de Amstel in het magazine van Amstelveenz.nl. Vorig jaar zijn we begonnen op de Amstel na veel klachten van bewoners, lees HIER. Inmiddels hebben we eigen boot gekocht. Bewoners zijn er blij mee en we krijgen ook minder klachten. Hopelijk doen onze buren in Gemeente Ouder-Amstel volgend jaar met ons mee. Zie hieronder voor het volledige artikel of lees HIER vanaf pagina 43.

2022-wethouder Herbert Raat-politieagent en burgemeester Tjapko Poppens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.