Stones-1972 Mick Jagger keith RichardsDeze week is het weer een echte campagneweek, elke avond op pad. Vanavond heeft het CDA een avond met minister Klink, dinsdag een lijsttrekkersdebat georganiseerd door de Ondernemersvereniging Amstelveen en zo gaat het maar door.

Toch is er maar één ding waar ik mee zit. Zaterdag 20/2 mag ik in het radioprogramma van Leo Driessen op RTVNH om half drie mijn favoriete plaat laten draaien. Stonestong Sinds ik in 1980 mijn eerste plaat van de Rolling Stones heb gekocht voor f 19,95 (een verzamel MILESTONES) na een dag hard werken bij een boer op het land ben ik een grote Stones fan.

Als RTVNH nou gevraagd had om een uurtje te vullen dan was ik er wel uit gekomen, maar één nummer is echt te weinig. De beroemde hits zoals Brown Sugar, Start me Up, Satisfaction, Sympathy for The Devil of Waiting on a Friend, kent iedereen wel. Prachtige onbekendere juweeltjes zoals Let it Loose.

Loving Cup, Sweet Vergina, Till The next Time We Say Goodbye, Dead Flowers, Worried About You of Tops zijn misschien minder geschikt, maar misschien ook niet. Ook het prachtige Evening Gown en Old Habits Die Hard van een soloplaat van Mick Jagger zijn me zeer dierbaar.

Kortom ik zit in een Rolling Stones dilemma. Welk nummer zegt nu alles? Toch maar de live versie van Angie, Fool To Cry, Time Is On My Side, Tumbling Dice of You Can’t Always get What you Want?  Zaterdag om half drie kunt u horen welk nummer het geworden is.

UPDATE: Het is waiting on a friend geworden.

Een reactie op “Rolling Stones dilemma

 1. Hi Herbert,

  De wereld is nu even anders, ik zou nu kiezen voor “Brand new day” van de Wiz Stars :-).
  Ga je nu nog steeds voor Amstelveen of komt Den Haag al snel in beeld?
  Een dilemma? Ik hoop het niet, er is nogal werk aan de winkel in Amstelveen. Onderwijs, huisvesting, A9, veiligheid enz enz.

  Groeten,
  Sharon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.