Aa2004-Pietheijn-school

De coalitiepartijen VVD, CDA, BBA, ChristenUnie en OCA in Amstelveen vinden goede schoolgebouwen belangrijk. Daarom hebben we afgesproken om scholen op te knappen of te vernieuwen. Onze kinderen en leerkrachten in Amstelveen wachten vaak al te lang op goede huisvesting.

Ondanks de financiële problemen en grote ambities zoals de A9-tunnel kiezen wij echt voor onderwijs. Vaak krijg ik vragen hoe het nou precies zit met een school en wanneer die opgeknapt wordt. Op de site van de gemeente Amstelveen is nu de laatste informatie voor iedereen te zien.

ZIE OOK: AMSTELVEENWEB,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.