2010-Publ-rondje-elsenOp een zonovergoten zondagmiddag (3 oktober 2010) opende Richard Wolfs, voorzitter van de Stichting Vrijwilligers Elsenhove en ik het zogenaamde ‘Rondje Elsenhove’ op het terrein van de Speelboerderij Elsenhove. Het nieuwe looppad rond het weiland is nodig omdat je soms natte voeten krijgt als het geregend heeft.

Richard Wolfs, voorzitter van de Stichting Vrijwilligers Elsenhove vertelde dat het idee om een nieuwe pad aan te leggen in 2006 werd bedacht door vrijwilligers. Met sponsors en donateurs is het gelukt om het benodigde geld, 40.000 euro bij elkaar te krijgen.

Daarbij hebben mensen een eigen steen gekocht, hun namen komen op de stenen te staan. Veel kinderen en ouders waren gekomen waaronder GroenLinks raadslid Dorien Mijksenaar en Parool journalist Hugo Logtenberg met zijn gezin. Fantastisch dat alle vrijwilligers zich zo inzetten voor de boerderij, want zonder hun werk zou de speelboerderij niet eens kunnen bestaan.

Onze kinderen genieten net als veel andere kinderen uit Amstelveen en Ouderkerk met volle teugen van Elsenhove. Daarom roep ik ook alle ouders en grootouders op om voor 10 euro een steen te kopen. Zo kunnen we allemaal nog jaren genieten van Elsenhove.

Zie ook: AmstelveenWeb, AmstelveenBlog.FullSizeRender (3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.