Basisschool Piet Hein is opgeknapt in de herfstvakantie. Lange tijd verslonsde de school omdat er een tunnel voor de rijksweg A9 zou komen. Daarna zou de school nieuwbouw krijgen. Grote projecten als de A9 duren altijd langer als ze al doorgaan.

Om niet een generatie kinderen en leerkrachten in de kou te laten staan is er geld bij de begroting gekomen om de zaak op te knappen. Mede dankzij de inspanningen van de medezeggenschapsraad (MR) van de Piet Hein is er nu een begin gemaakt. Een paar dagen geleden namen Iemke Ruige (MR) en ik alvast en kijkje.

Een reactie op “Piet Hein school wordt eindelijk opgeknapt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.