2010- Herbert Raat en John Levie installatie als wethouder

BRON: Onderstaand (ingekort) interview verscheen 24-02-2011 in Het Amstelveen Nieuwsblad over het openbreken van het contract met het Rijk over de A9, de tekst is van hoofdredacteur Henk Godthelp. Tijdens de afloop van het raadsdebat werd een motie van afkeuring ingediend tegen mij. Zie daarover een artikel en interview over dit onderwerp op de voorpagina van De Weekkrant Amstelveen. Daaronder andere artikelen over dit onderwerp en de motie van afkeuring tegen mij die het niet gehaald heeft.Zie voor de volledige tekst: AmstelveenWeb.com  

Verstikkende deken A9 lag boven Amstelveen

Wethouder Herbert Raat beseft zich, dat het Amstelveense ‘nee’ tegen het contract voor de ondertunneling van de A9 voor zijn politieke carrière niet verstandig is. Overheden die van rijdende treinen afspringen, in plaats van erop maken zich bij collega-overheden niet populair. Maar de plek waar ik zit is niet van mij”.

Wethouder Herbert Raat: Voor mijn politieke loopbaan was het veel handiger geweest het spel mee te spelen, nog wat onderzoekjes te laten doen en nog wat miljoenen vrij te maken om ons gezicht te redden.

Maar dat zou niet in het belang van Amstelveen zijn geweest. Dat bestuurlijk spel konden wij ons niet meer veroorloven. Die afweging is ook de verantwoordelijkheid voor de grootste partij in het college, de VVD. Lees verder HIER.

2011-8 maart A9 de weekkrant motie van afkeuring herbert raat
2011-8 maart A9 Voorpagina De Weekkrant over de verworpen motie van afkeuring tegen wethouder Herbert Raat. Journalist is Johan th Bos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.