Sanders Toernooi, zoals het werd genoemd, wordt waarschijnlijk een jaarlijkse traditie in Amstelveen. Het op de terreinen van NFC door jongerenteams uit diverse wijken tegen medewerkers van de gemeente en politici gespeelde voetbaltoernooi was volgens iedereen geslaagd. Er namen zo’n vijftien teams aan deel. Het team uit Bankras, zich Bankras Boys noemend won en kregen van mij de beker.
Wat mij betreft wordt het voetbaltoernooi een jaarlijkse terugkerende gebeurtenis, met in de toekomst nog meer dan de nu ongeveer 150 deelnemers. Ons nieuw jongerenwerk heeft meteen de handen uit de mouwen gestoken en en mede hierdoor was alles snel en goed geregeld.


Zie voor een verslag van de middag: AmstelveenBlog,FullSizeRender (3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.