2012-College vergadering B&W Amstelveen met wethouder Jacqueline Koops, Jan Willem Groot, Herbert Raat, burgemeester Jan van Zanen, gemeentesecretaris Rein Schurink, Annette Cornelisse en stagiaire Gideon van Bergen
2012-College vergadering B&W Amstelveen met wethouder Jacqueline Koops, Jan Willem Groot, Herbert Raat, burgemeester Jan van Zanen, gemeentesecretaris Rein Schurink, Annette Cornelisse en stagiaire Gideon van Bergen

Vorige week kwam Gideon van Bergen voor een week op snuffelstage bij mij op kantoor. De gemeente heeft stageplekken maar er was niet eerder bij een wethouder stage gelopen.

2012-Herbert Raat en Gideon van Bergen in het raadhuis Amstelveen

Gideon bleek niet alleen reuze slim maar ook nog zeer handig met computers en internet. Problemen waar we weken mee bezig waren loste hij in een half uurtje op. Na een week voelen we ons zoals het bedrijf in de reclame van, het waren twee fantastische dagen’, gelukkig bleef Gidion vijf dagen bij ons.

Goede voorbeeld
Stageplekken voor leerlingen zijn er altijd te weinig. Gelukkig zijn er veel bedrijven in Amstelveen die ondanks de moeilijke tijden zorgen voor stageplekken. Als wethouder verantwoordelijk voor het personeel vind ik dat wij als gemeente het goede voorbeeld moeten geven, we zijn tenslotte een groot bedrijf met 700 werknemers. Gelukkig doen we al het nodige, maar nooit genoeg. Gideon heeft in ieder geval bereikt dat het college van B&W de deuren wijd openzet voor stages.

Zie ook: AmstelveenBlog.nl;

2012-22-2 AmstelveenBlog.nl over stage Gideon van Bergen bij wethouder Herbert Raat
2012-22-2 AmstelveenBlog.nl over stage Gideon van Bergen bij wethouder Herbert Raat

2 reacties op ‘Vijf fantastische dagen

  1. Ik denk dat menige journalist ook wel eens een stage bij B&W wil meemaken. Vooral de B&W vergaderingen zullen hem interesseren. Hoor je nog eens wat….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.