UPDATE 24-9-2013; een beter A9 voor Amstelveen, onderaan de tekst
Amstelveen kan geen € 100 miljoen bijdragen aan een tunnel voor de snelweg A9 die dwars door Amstelveen loopt. Dit is de uitkomst (lees HIER) van een onafhankelijk onderzoek. In 2007 dacht het toenmalig college van B&W nog dat het mogelijk was om uit grondopbrengsten dit geld te betalen.

A9-Herbert Raat 2010-Weekkrant
A9-Herbert Raat 2010-Weekkrant

Vorig jaar hadden we al laten weten dat wij het niet meer kunnen betalen. Nu gaan we binnenkort met het ministerie en andere partijen om de tafel over oplossingen. Gelukkig gaf VVD-minister Melanie Schultz van Hagen vandaag aan dat zij met Amstelveen in gesprek wil gaan.

UPDATE 24-9-2013; een beter A9 voor Amstelveen (lees HIER).

Zie ook een artikel in het Amstelveens Nieuwsblad, (lees HIER) via AmstelveenWeb;

Een reactie op “Onafhankelijk onderzoek: geen € 100 miljoen voor tunnel A9

  1. N.a.v. wel/niet ondertunneling A9:
    Geachte heer Raat,
    Hoewel ik onvoldoende op de hoogte ben van alle inns en outs, geeft het voortdurend springen op twee benen (we doen het niet versus we moeten wel) geen goed gevoel.
    Het lijkt mij buitengewoon belangrijk dat u, deze keer, met een goed onderbouwd plan van aanpak onder de arm dat gesprek in gaat. In het leven is het immers sturen of gestuurd worden. Zonder feiten en onderbouwingen lopen we met z’n allen achter de rest aan. Voor u het weet is uw tijd als wethouder om en zitten wij in de misere. Help ons s.v.p. aan een uitstekende oplossing voor de toekomst. Een goede planologische studie met mogelijkheden analyse anno nu is een absolute must. Dat, zal een ieder begrijpen, levert altijd een beter resultaat op. Zonder dat kunt u beter om tijd vragen om dit goed op de rij te zetten voordat u uw mening geeft. Overigens, veel succes A3 van de Kamp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.