2012, Fabien, Herbert Raat en Edwin van der Horst
2012, Fabien, Herbert Raat en Edwin van der Horst

Donderdag ontving directeur Edwin van der Horst (rechts) Fabien Arduin (links) en mij hartelijk in zijn prachtige familiebedrijf Co van der Horst. Sinds een paar maanden neem ik deel aan een speciaal coaching project van scholengemeenschap Panta Rhei voor talentvolle leerlingen (lees HIER).

Zo ben ik in contact gekomen met Fabien, 15 jaar en ambitieus. Fabien wil volgend jaar naar de mode-vakschool waar stoffen essentieel zijn. Ook bij Co van der Horst spelen stoffen een belangrijke rol. Er was dan ook geen betere plek voor een werkbezoek te bedenken.

Belangrijke tip van de directeur was dat Fabien ‘vooral de basiskennis moet leren’. Dit bezoek is voor mij een mooi voorbeeld waarom ik trots ben op Amstelveen. Mensen in het bedrijfsleven zijn hier niet alleen bezig met geld verdienen maar besteden ook tijd aan kansen voor jongeren. Edwin, dank voor je ontvangst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.