2010-festival18-34-24072010878_klein

Prachtig item vanavond op RTVAmstelveen. Onderwerp: de discussie op AmstelveenDichtbij over de festivals in het Amsterdamse Bos. Vaak hoor je alleen maar kritiek. Alsof Amstelveen alleen een slaapstad zou zijn. Veel Amstelveners denken daar anders over.

‘In het item hoorde ik zinnen als: ‘Je moet daar niet over zeuren, mensen hebben plezier, dat is toch leuk’,  en ‘ik woon hier vlakbij , ik hoorde wel wat, maar dan denk ik wat leuk’, aldus geïnterviewden.

Slaapstad
Amstelveen wordt vaak neergezet als een slaapstad van Amsterdam waar niks kan. Dit klopt al lang niet meer. Dit weekend is er weer Amstelveen Culinair in het Stadshart. Daarbij is Het Oude Dorp inmiddels één van de leukste plekken in de regio met allerlei cafe’s, restaurants en cultuur.

Tolerantie
Natuurlijk moet er een goede balans (lees HIER) blijven tussen belangen van omwonenden, horeca en bedrijven. Daar hoort tolerantie bij van iedereen. Na het item op RTVAmstelveen heb ik goede hoop dat het in Amstelveen wel goed komt (zie vanaf 7.21 minuut).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.