We starten in Amstelveen met een bodycam proef bij onze handhavers. Het gaat in eerste instantie om fiscalisten, dit zijn medewerkers die parkeerboetes uitdelen en jeugd-BOA’s (Buitengewoon OpsporingsAmbtenaren).

Een bodycam is een camera geplaatst op de persoon welke ad-hoc aangezet kan worden om beelden op te nemen. De medewerker meldt altijd dat hij of zij de bodycam aanzet. De belangrijkste reden om hiermee te starten is de bescherming van onze werknemers. Zowel de bescherming tegen treittervloggers, als mensen die zich onbeschoft gedragen.

We hebben al gezien dat filmpjes van onze mensen op sites als Dumpert.nl verschijnen. Door onze medewerkers uit te rusten met de techniek van deze tijd, creëren we een eerlijk speelveld. Benieuwd hoe die beelden er dan uitzien? Bekijk het hieronder:

Lees meer via: NU.nl, AD, Het Parool, RTVNH, AT5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.