De grootste partij, tien zetels en één op de vier Amstelveners heeft op ons gestemd, fantastisch. Dit was gisteravond de uitkomst van de gemeenteraadsverkiezing. Dank aan alle Amstelveners voor het vertrouwen in de VVD.

Derde keer
Voor de derde keer mocht ik de lijsttrekker zijn. Een grote eer, maar ook veel verantwoordelijkheid. In 2010 en 2014 bleven we de grootste partij met negen zetels. We zijn nu voor de derde keer achtereen de grootste geworden en hebben zelfs een extra zetel gewonnen.

Een kwart van de Amstelveners heeft VVD gestemd. Dat krijg je niet cadeau, dat moet je verdienen. De zege is niet vanzelfsprekend. Vaak wordt er gezegd dat Amstelveen een VVD-bolwerk is, maar winst is zeker geen automatisme.

Vezels van de samenleving
De campagne onder leiding van voorzitter Claudio Mancinelli was heel goed. Toch is de overwinning niet alleen te danken aan de campagne. Door de jaren heen werken we met een groot aantal mensen elke dag voor Amstelveen. We zitten in de vezels van de samenleving. Daar worden we nu voor beloond.

De aankomende weken gaan we aan de slag met de vorming van een nieuw college. Het doel is een goed en stabiel college te vormen, dat is waar Amstelveen behoefte aan heeft en op rekent.

Zie HIER voor de uitslag en hieronder voor artikelen over de uitslag en het begin van de formatie:

Een reactie op “Amstelveen: dank voor het vertrouwen in de VVD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.