Deze week hebben we onze begroting 2019 gepresenteerd. Na vele moeilijke jaren is er gelukkig weer meer geld om te investeren. Nieuw is onder andere dat we het Museum Jan van der Togt gaan ondersteunen.

Zij ontvangen ruim twee ton de aankomende drie jaar. Hiermee kunnen ze het museum nog succesvoller maken dan het nu al is. Na drie jaar maken we de balans op of het is gelukt.

Volwassen
Verder komt er structureel geld beschikbaar om het historisch besef over onze geschiedenis te verbeteren. Historisch besef is onderdeel van onze identiteit. Voor mij betekent het ook dat Amstelveen langzamerhand volwassen aan het worden is.

Hondenbelasting
Ook verdwijnt eindelijk de hondenbelasting op verzoek van alle partijen in de gemeenteraad. Klik HIER voor de infographic waarin duidelijk te zien wat de inkomsten en uitgaven zijn en HIER voor het college uitvoeringsprogramma.

Zie hieronder een videoverslag van de persbijeenkomst van Amstelveenweb.com en artikelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.