Deze maand staat er in het blad van INTO business een interview (lees HIER) met mij over de ontwikkeling van Amstelveen. Gisteren kreeg ik van de hoofdredacteur Martijn van Dalen het eerste exemplaar overhandigd.

Gigantische verbouwing
Onze gemeente gaat de aankomende jaren flink op de schop. Zo wordt de A9 verdiept aangelegd en komen er overkappingen. Verder ben ik met collega Floor Gordon aan de slag om het Stadshart te verbeteren. Dit betekent natuurlijk dat we een gigantische verbouwing ingaan de aankomende jaren. Samen met Amstelveners, ondernemers en Rijkswaterstaat gaan we proberen om de overlast zoveel mogelijk voor iedereen te beperken.

Top 50
Ook staat er in het blad weer de jaarlijkse top 50 (lees HIER) van meest invloedrijke personen in Amstelland. Terechte winnaar werd Ger Loogman. Voor mij was plaats 3 in ieder geval een hele mooie opsteker.

Lees hier en hieronder het interview in INTO Business, een interview in INZICHT met bewoners Roger Swaab en Klaas Jan Bruintjes van de Meanderflats en foto van de toekomst. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.