Precies 10 jaar geleden verliet ik de Stopera in Amsterdam om wethouder te worden in Amstelveen. Elke dag is het nog steeds een groot voorrecht en eer om hier te mogen besturen.

Korte lijnen
In de politiek is er geen betere functie dan wethouder. De lijnen zijn kort en je kunt daadwerkelijk zaken regelen zoals deze week hulp voor het bostheater. Ook de variatie van het werk is bijzonder. Van hele grote projecten zoals de A9, tot ‘kleine zaken’ waarmee je mensen kunt helpen die tussen wal en schip vallen.

Samenwerking
De afgelopen 10 jaar maakte ik 5 burgemeester mee en 3 colleges van B&W. Dank allemaal voor de steun, samenwerking en het vertrouwen. Journalist Eddie de Blieck van het Amstelveens Nieuwsblad interviewde me over 10 jaar wethouderschap. Lees HIER de uitkomst en zie hieronder andere artikelen hierover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.