Woensdag was het zover, de installatie van het nieuwe college van B&W in Amstelveen. Voor mij is het een grote eer dat ik voor de vierde keer wethouder mag zijn. Veel dank aan al die Amstelveners die ons weer het vertrouwen hebben gegeven, zodat we nog steeds de grootste partij zijn met meer dan 20% van de stemmen, lees HIER.

De kernpunten van het VVD-verkiezingsprogramma zijn terug te vinden in het politiek akkoord, (lees HIER) dat gesloten is met D66, PvdA en Goed voor Amstelveen. Het mooie is dat alle fractieleden van de deelnemende partijen hieraan hebben meegeschreven. We hebben met opzet niet alles dichtgetimmerd, zodat er zowel voor oppositie als coalitiepartijen veel ruimte is voor nieuwe initiatieven deze periode.

En ook deze periode geldt: Wilt u direct iets onder mijn aandacht brengen, mail dan naar: H.Raat@Amstelveen.nl

Zie hieronder artikelen, foto’s en tv-items hierover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.