Update 10-10-2022: eerste schouw in Westwijk; Lees HIER
Deze week heb ik een oproep gedaan aan ouders en scholieren die op een schoolroute problemen ondervinden om dit bij mij te melden, lees HIER. Zo gauw het bericht online en in de krant stond kwamen de mailtjes al snel binnen. Inmiddels zijn er 14 meldingen binnen waar we mee aan de slag kunnen. Dank allemaal voor jullie betrokkenheid.

Waar het beter kan
De veiligheid van onze kinderen gaat voor alles. Vanaf dit schooljaar gaan veel kinderen voor het eerst de fietsroute afleggen die zij de komende jaren zullen gaan gebruiken. Dit moet op een veilige manier gebeuren. Daarom de oproep om problemen te melden via h.raat@amstelveen.nl. Samen met Ben Westendorp, voorzitter van VVN Amstelveen-Amstelland (de lokale afdeling van Veilig Verkeer Nederland) fietsen we dan een mee om te zien waar het beter kan. Dit wil ik vanaf september elke maand doen.

Jong en oud
Om de verkeersveiligheid te kunnen vergroten, is het ook belangrijk om verkeersdeelnemers tijdig te informeren over bijvoorbeeld geplande wegwerkzaamheden. Dit doen wij nu op onze gemeentelijke website en die van Amstelveen Inzicht, via de krant, een nieuwsbrief voor de lokale media, via social media en bewonersbieven. We gaan dit de komende periode nog verder uitbreiden, bijvoorbeeld via de televisie, TikTok en andere middelen, zodat we zeker weten dat we alle doelgroepen, jong en oud op de juiste manier bereiken.

Zie hieronder artikelen en foto’s over dit onderwerp:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.