Deze week verslag nummer 2 over ons wekelijks rondje langs de sportclubs in het Amstelveen Nieuwsblad. Samen met raadsleden en het sportbedrijf bezoek ik sportclubs in onze gemeente. Zo horen we wat er echt aan de hand is en wat we kunnen doen.

Positieve energie
De vorige raadsperiode ben ik bij de cultuur begonnen om de instellingen regelmatig te bezoeken (lees HIER). Dat leverde toen zoveel in positieve energie en informatie op dat we hiermee door gegaan zijn. De cultuursector had een paar jaar geleden een beetje een ‘eilandcultuur’. Iedereen was vooral met zichzelf bezig. Dat is nu compleet veranderend, samenwerking is daar nu de norm geworden.

Bijeenkomst sport en cultuur
Dit jaar hoop ik een bijeenkomst te organiseren waar we de sport en cultuur sector samen brengen. Juist op maatschappelijk vlak vinden de beleidsterreinen sport en cultuur elkaar. Het meer gezamenlijk optrekken van beide sectoren maakt dat je van elkaar kunt leren ( talentontwikkeling, werving, vrijwilligersbeleid) en het aanbod effectiever te organiseren (lees HIER meer hierover). Wordt vervolgd dus en u kunt me altijd bereiken via h.raat@amstelveen.nl

Zie voor de verslagen in de krant en foto’s hieronder:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.