Amstelveners kunnen elke woensdag gratis naar het Cobra museum. Geweldig nieuws, zo wordt het museum en de kunst en cultuur toegankelijker voor mensen die er anders nooit komen. We willen de inwoners graag in contact brengen met kunst en cultuur en ervoor zorgen dat kinderen daar bij wijze van spreken mee op kunnen groeien. Graag wil ik museumdirecteur Stefan van Raay bedanken dat hij zijn schouder er onder gezet heeft om dit mogelijk te maken.

Naadloos
Woensdag was de presentatie van het plan en ook veel raadsleden ( Pieter Monkelbaan (BBA), Rosalie Bouwman (PvdA), Michel Becker (Actief voor Amstelveen), Jet Smit (VVD) en Femke Lagerveld (VVD) waren gekomen. Zo is er een breed draagvlak voor het plan wat naadloos past in onze ambitie als de stad als podium voor cultuur (lees HIER).

Nieuw Elan
Jaarlijks dragen we zo’n 1,3 miljoen bij uit de gemeentekas. Op deze manier doen zij zo wat terug voor onze inwoners. Een paar jaar geleden maakte ik me nog grote zorgen over de toekomst van het museum in Amstelveen (lees HIER). Met nieuwe initiatieven zoals dit en een vergaande samenwerking met Museum Jan en anderen komt er weer nieuw elan voor de kunst en cultuur in Amstelveen.

Pas
Op vertoon van een (digitale) pas krijgt elk huishouden op woensdag gratis toegang. De pas is geldig voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen. Bij het Amstelveens Nieuwsblad verschijnt een flyer met een unieke code die inwoners op de museumwebsite kunnen verzilveren. Wie de pas niet heeft gekregen, kan naar het museum komen en de Cobra Pas Amstelveen ontvangen. Meer informatie over hoe de Cobra Pas Amstelveen te verkrijgen is, is te vinden op cobra-museum.nl

Voor artikelen, TV-items en foto’s, zie hieronder:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.