2015-kwikfit schilder5x510Soms gaat het snel. Vorige week had ik aangekondigd dat we eigenaren van vervallen panden gaan aanspreken op achterstallig onderhoud. Een paar dagen later, bleek via AMSTELVEENZ, dat de eigenaar van het vervallen pand aan de Amsterdamseweg een schilder opdracht had gegeven om aan de slag te gaan.

Wat mij betreft is dit een beginnetje. Eigenaren die boel laten verlonzen, of het nu KPN, woningcorporaties of wie dan ook is, spreken we aan. Klasse vond ik dat KPN, twee jaar geleden, de handschoen oppakte en samen met ons een project startte. Gelukkig onderhouden de meeste eigenaren hun bezit goed in Amstelveen.

Overigens is KwikFit, die het pand huurt, ontevreden over het onderhoud. Een medewerker vertelde dat zij ook balen van de staat van het pand. Kwikfit schijnt het te willen kopen, maar de eigenaar wil niet verkopen. Hoe dan ook, verloedering accepteren we niet in Amstelveen.

UPDATE: 2017-17-6: We zijn uitgepraat met de eigenaren van het Kwikfit pand, handhaving wordt gestart.

2015-29-4: RTVA interview over het intrekken van bouwvergunning voor Molenstaete

2015-19-11 RTVA interview over eindelijk schot bij het Molenstaete

UPDATE: 17 december 2015: RTV Amstelveen interview over sloop van start

Zie voor artikelen hieronder en AmstelveenWeb:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.