Molenstaete-Amstelveen

De woning op de hoek van de Amsterdamseweg/ Molenweg in Amstelveen (tegenover molen De Dikkert) was al jaren een puinhoop. Vorig jaar zijn we begonnen om eigenaren die hun panden laten verloederen aan te spreken. Gelukkig komt er nu verandering en is de eerste paal de grond in voor de bouw van een nieuw appartementencomplex met de naam Molenstaete.

Het oude pand stond er, al sinds ik in Amstelveen woon (2004), slecht bij. Het werd verhuurd en er is ook nog eens een wietplantage gevonden.

Ondanks dat de vorige eigenaren een vergunning hadden kwam het project niet van de grond. Vervolgens heb ik in april 2015 de vergunning ingetrokken en vervolgens is de zaak in een stroomversnelling gekomen.

Het pand is verkocht en de nieuwe eigenaren hebben de schouders er onder gezet. Het oude pand is gesloopt en de bouw gestart. Toch  heb je een lange adam nodig bij de aanpak.

Vaak hebben mensen gerekend met een maximale opbrengst en dat lukt vaak niet. Om dan de buren en de rest van Amstelveen tegen een bouwval aan te laten kijken kan natuurlijk niet. Daarom ben ik blij dat er nu een positieve verandering komt.

Zie ook over dit onderwerp: AmstelveenWeb.nl; Amstelveenz en Amstelveen.Blog.nl

2016 AmstelveenZ; Herbert Raat over Molenpand
2016 AmstelveenZ; Herbert Raat over Molenpand
2016-22 juni Amstelveen Dichtbij; Herbert Raat over Molenstaete
2016-22 juni Amstelveen Dichtbij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.