Update 2017-28-11 onderaan de pagina
Inwoners van Amstelveen kunnen vanaf vandaag stemmen op hun favoriete fietsbrugontwerp. Er valt echt wat te kiezen. Het gaat namelijk tussen vier totaal verschillende ontwerpen. Ik vind het van belang om onze inwoners een stem te geven. En dan juist binnen zoiets groots als het A9-project. Op deze manier wordt de fietsbrug een brug van álle Amstelveners.

Stemmen kan op drie verschillende manieren. Online via www.fietsbrugamstelveen.nl, door de coupon uit het Amstelveens Nieuwsblad (zonder postzegel) op te sturen naar het opgegeven antwoordnummer of door langs te komen bij Belevingscentrum Amstelveen InZicht (Stadsplein 103, boven de bibliotheek).

In alle gevallen is een unieke code nodig. Ieder Amstelveens huishouden ontvangt deze week een brief met twee unieke codes. Iedere code kan slechts één keer gebruikt worden. Stemmen kan t/m dinsdag 14 november. De uitslag volgt begin december.

De brug wordt in de laatste fase van het project gebouwd (2024-2026). Dat klinkt nog ver weg, maar het ontwerp moet nu al worden meegenomen in de aanbesteding. Daarom kunnen Amstelveners nu al stemmen. En ik hoop dat we over uiteindelijk weer een beroep op onze inwoners kunnen doen, bijvoorbeeld over de naam van de brug.

Update 2017-28-11: Bomenbrug is de winnaar. Zie hieronder artikelen over dit onderwerp.

Een reactie op “Amstelveners aan zet bij ontwerp fietsbrug over A9

  1. haha, leuk hoor, alleen 1 van de toegestuurde codes wordt niet geaccepteerd, fijn stemmen dus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.