Door de VVD ben ik gisteravond unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. De leden, het bestuur en de fractie wil ik danken dat zij mij opnieuw het vertrouwen geven om de kar te trekken. Ook in 2010 en 2014 mocht ik dit doen.

2017-Claudio Mancinelli, Herbert Raat, Janneke Leegstra en Kees Noomen

‘Een verleden heb je, toekomst moet je maken’, vind ik altijd een mooi citaat. Het is geen vanzelfsprekendheid dat het goed gaat in Amstelveen daar moeten we elke dag voor knokken. Daarom is het belangrijk dat we de financiën op orde houden. Alleen zo worden we niet gedwongen ons tafelzilver zoals groen en sportvelden in de uitverkoop te doen.

Graag blijf ik me hart en ziel inzetten voor Amstelveen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit de gemeente blijft waar het goed wonen en ondernemen is. Een plek waar onze kinderen veilig kunnen opgroeien en waar je oud wilt worden. Lees hier ons: verkiezingsprogramma-2018-2022

Update 25 november: kandidatenlijst vastgesteld. Update 15-2-2018 uitzending van NH Kiest in samenwerking met RTV Amstelveen over De Poel hieronder.

Zie artikelen en foto’s over dit onderwerp hieronder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.