Hieronder vind u brieven aan de gemeenteraad over verschillende onderwerpen. Deze zijn in principe ook te vinden op Amstelveen.nl. Door ze vanaf vandaag ook te plaatsen op mijn site zijn ze altijd te vinden.

2018-8-1 Brief over de reactie van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd over de situatie in de verpleeghuizen Huis aan de poel en  Klaasje Zevenster.
Raadsbrief reactie Inspectie signalen Huis aan de Poel en Klaasje Zevenster met II bijlage

2017-22-12 Brief over de stand van zaken bij de witte ULO aan de Savornin Lohmanlaan. Op 2017-22-8 heb ik een bouwstop opgelegd omdat ze zonder vergunning aan de slag waren gegaan.
Raadsbrief laatste stand van zaken omgevingsvergunning basisschool Florencius Savornin Lohmanlaan

2017-20-12 Brief aan de Vereniging Historisch Amstelveen over het gebouw aan de Randwijcklaan 13. Het gebouw heeft historische waarde, zie het bijgevoegde rapport bij de brief. Helaas is dit nooit vastgelegd in een bestemmingsplan of op de monumentenlijst. Nu probeer ik te behouden, de uitkomst is onzeker. Met de vereniging wil ik kijken of we situaties als dit kunnen voorkomen.
Brief Randwijcklaan 13 Vereniging Historisch Amstelveen

2017-11-12 Brief over de stand van zaken transformatie van het oude KPMG-kantoor naar woningen. Lang was dit pand het symbool van leegstand gelukkig gaat dit nu veranderen.
2017-Raadsbrief Transformatie KPMG/De Bovenlanden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s