Update: 6-4-2019: VVD moet landelijk weer inhoudelijk de leidende partij zijn en Update: 20-4-2019: Klaas Dijkhof het roer gaat om, onderaan de tekst
Deze week in het Amstelveens Nieuwsblad een interview met Kees Noomen en mij over de lokale koers van de VVD Amstelveen. Wij ondersteunen de VVD landelijk, maar maken onze eigen afwegingen.

Grootste
Soms nemen we een ander standpunt in dan de tweede kamerfractie in Den Haag. Bijvoorbeeld in het KLM-dossier en het Schiphol-dossier. Hoe kan het dat wij in Amstelveen steeds de grootste partij blijven ook als peilingen tegenvallen zoals in 2014 vroeg iemand me?

Geheim
Onze kracht is dat we onze eigen koers varen en niet alleen actief zijn in het raadhuis, maar in alle vezels van de Amstelveense samenleving. Vaak zie je partijen alleen in verkiezingstijd. Wij proberen overal te zijn met ons team. Dat is het geheim van ons succes.

Zie HIER via de NOS.nl hoe ze een in Japan en bij Hong Kong een luchthaven op zee hebben gebouwd en zie hieronder de tekst van het interview:

Update 6-4-2014: VVD moet landelijk weer inhoudelijk de leidende partij zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.